Cautare

322 de rezultate pentru "adina buzatu" (4.92 secunde)
Intr-o atmosfera relaxanta, la o cafea de dimineata, invitatii presei alaturi de Mihaela Calin, Diana Dumitrescu, Cori Gramescu, Maria Andrei, Adina Halas, Roxana Iliescu, Roxana Blagu, au stat de vorba cu Geanina Ilies, gazda evenimentului si Corina Oprescu, Brand Manager, despre inovatia URGO SPOT in accelerarea disparitiei cosurilor.
La eveniment, au fost prezente si Adina Halas, Cristina Soloc, de la TVR, Anca Serea si Maria Radu, care s-au aratat interesate de parfumurile create de Iulia-Victoria Neagoe.
calatorii-culinare-adina.blogspot.ro informeaza: Prajitura cu foi fragede si mere Pentru acest weekend va propun o prajitura ieftina care se prepara usor,cu foi foarte fragede si mere delicioase.
Trebuie sa ne spui si tu daca te regasesti in vreunul dintre gandurile asezate mai sus sau sa ne spui si tu de cate ori crezi ca putem iubi intr-o viata. Adina (Sursa: garbo.ro)
Hipnoza Progresiva - 11:00 - 12:00 - SALA A - Adina Nicula: Floarea Vietii - intre concept si credinta - 11:30 - 12:30 - SALA B - Cristian Pompei:
Ministrul belgian al Mobilitatii i-a scris comisarului pentru transporturi, Adina Valean, pentru a cere modificarea acestor reguli impuse de pandemie.
Comisarul european pentru Transporturi se afla intr-o vizita de doua zile in Romania. Adiva Valean a participat inclusiv la o conferinta privind viitorul Europei.
O prima masura dupa zilele de blocaj din Portul Sulina, unde zeci de nave ucrainene pline cu cerereale asteapta cu saptamanile sa descarce marfa.
Senatorul PRM Gheorghe Buzatu a declarat in plen ca "posesiunile fostului rege nu au inca o situatie clara" si a propus desemnarea unei comisii care sa stabileasca situatia exacta a bunurilor regale.
(73) Numele moldovenilor au fost ucrainizate, si ele: Sandu, Rusu, Buzatu, Cherdevara au devenit peste noapte: Sandulenko, Rusulenko, Buzatenko. Kerdevarenko (74).
Deputatul Horatiu Buzatu s-a alaturat Caravanei Sperantei initiate de Fundatia "Gazeta de Sud" si a participat la distribuirea ajutoarelor pentru sinistratii din Rast.
Basescu si Tariceanu vor aparea pe vederile nostre drept elemente de identificare a vinovatilor", a declarat Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui.
Cei doi deputati PNL de Dolj, Mihai Voicu si Horatiu Buzatu, isi vor pierde cabinetele parlamentare din sediul de pe strada Mircea Voda dupa ce Comitetul Executiv al filialei judetene a luat decizia de reorganizare a spatiilor.
Acesta s-a dus la prefectura impreuna cu deputatul liberal Horatiu Buzatu si a cerut o copie a documentelor din dosar, inclusiv a listei de semnaturi pe baza carora au fost declansate procedurile de referendum.
Au parasit PNL senatorii Viorel Arion, Mircea Cinteza, Gheorghe Flutur, Nicolae Vlad Popa, Ionut Popescu, Ovidiu Radoi, Mihai Tibuleac, Dan Sabau si deputatii Romica Andreica, Horatiu Buzatu, Marian Hoinaru, Mircea Iustian, Corneliu Momanu, Viorel Oancea, Dumitru Pardau, Sorin Paveliu, Florin Popescu, Vasile Pruteanu, Gabriel Sandu, Cornel Stirbet, Dragos Ujeniuc, Petre Ungureanu, Dorinel Ursarescu si Claudiu Zaharia.
Mari Jean si Matusa - actionari convinsi Deputatul liberal-democrat Horatiu Buzatu a trecut in declaratia de avere completata in ianuarie 2006 ca detine peste 300 de metri patrati de teren intravilan, o casa de locuit si actiuni la patru societati comerciale.
Partidul are sapte vicepresedinti, un secretar executiv si secretari executivi pe regiuni de dezvoltare. Horatiu Buzatu, presedintele PLD Dolj, face parte dintre cei patru membri ai Biroului Executiv National al partidului.
Alte informatii, furnizate de deputatul PLD Horatiu Buzatu, dau ca sigura oferirea celui mai inalt post administrativ din Dolj PSD-ului, care ar fi negociat in total cinci posturi de prefecti cu PNL.
Funar cere conducerii Camerei sa-i comunice daca in aceasta perioada deputatii Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Marian Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie, Ion Stoica au fost plecati in strainatate sau nu au fost in Bucuresti.
Secretarul Camerei Deputatilor Ioan Munteanu a facut aceasta precizare la solicitarea formulata de Gheorghe Funar pentru a obtine informatii privind deplasarea in strainatate sau in afara Bucurestiului, in perioada 28 mai-2 iunie, a deputatilor Roberta Anastase, Maria Iacob, Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Ion Stoica, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie.
google-analytics.com